Fondsenwerving, subsidies en sponsoring op maat

Bent u een non-profit instelling of een stichting? Heeft u een gat in de begroting? Onvoldoende subsidie om kwaliteitszorg te bieden of een project dat al te lang op de plank ligt? Dan bent u aan het juiste adres!

Wij bieden non-profit instellingen en stichtingen de oplossing.

Fondszorg laat projecten doorgang vinden, door middel van onze innovatieve werkwijze. Met onze deskundigheid op het gebied van communicatie, bemiddeling en advies zijn wij van veel waarde voor uw instelling. Wij werken op basis van no cure no pay.

Lees meer

Project Lotus

Fondszorg zet zich in voor het project Lotus, een initiatief van de stichting Out of Area. Het Lotus project brengt een vernieuwende kijk op de aanpak van risicojongeren en drop-outs.
Lees meer

De Zonnebloem

De Zonnebloem is een van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland. Fondszorg heeft voor De Zonnebloem verschillende sponsoren binnengehaald, waardoor er weer wat meer financiële ruimte voor activiteiten is. Wij bedanken alle sponsoren en wensen De Zonnebloem veel geluk en vooral plezier met hun activiteiten!

 
lotusfinal1.png

Uit de kranten:
Kwaliteit zorg staat onder druk

ENSCHEDE - De kwaliteit van de zorg staat onder druk. De werkenden in de sector zijn niet positief over de toekomst. De helft denkt na over een baan buiten de zorg. Dat is de uitkomst van de Nationale Enquête: Werken in de Zorg.

Het onderzoek is een initiatief van zorgverzekeraar Menzis, die de uitkomsten dinsdag naar buiten bracht.

Bijna twee derde van het personeel verwacht dat de kwaliteit van de zorg afneemt. Dat komt door te weinig geld, te hoge werkdruk en te veel administratie.

© ANP